Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsklåda med tomat, dill och lök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Recept från kokboken "Fiskrätter" från 1955...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsvärme 250 grader.
  2. Tina torkspaketet.
  3. Smörj och brödbeströ en eldfast form.
  4. Hacka och fräs löken samt lägg den på botten av formen. Filéerna läggs i rader, tomaterna skäres i skivor och stickes ned emellan filéerna liksom den grovt hackade dillen.
  5. Användes tomatketchup slås den över fisken. Strö skorpmjöl över och lägg smörklickar på. Grädda lådan i 15 - 20 minuter i god ugnsvärme. Späd mot slutet med lite grädde.
  6. Lök och dill kan utbytas mot rå finskuren purjo.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.