Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskpanna med kålrot och curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och god rätt som passar både till vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och skär kålroten i små tärningar. Dela, kärna ur och skär äpplet i klyftor. Ansa och skiva salladslöken. Fräs allt i smör i en gryta. Rör ner curry, tomatpuré,smulad buljongtärning, vatten och grädde.
  3. Skär torsken i 2-3 cm stora bitar och lägg ner dem i grytan. Låt disken sjuda under lock tills den är klar, 5-10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera torskpannan med pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.