Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskrygg i kokosmjölk och gräslök.

 
Skriv ut

En riktigt god fiskrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär torsken i bitar. Krydda med salt och pepparmix. Stek fiskbitarna försiktigt i smör knappt genomstekta. Ta upp och håll dem varma.
  2. Diska ur stekpannan och häll i kokosmjölken. Smaksätt med juice och finrivet skal från en lime, 1/2 tsk salt, 2 krm pepparmix och en liten nypa strösocker. Hetta upp skyn, tillsätt gräslöken och lägg i torskbitarna. Låt bli varmt. Servera med potatismos och gröna ärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.