Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskrygg med kaprissås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Suverän till högtid/kalas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Stek de saltade (flingsalt) torskryggarna i en mycket het panna med skinnsidan nedåt In i ugnen med termometer till 58 grader.
  3. Gör under tiden såsen, häll i grädden i en kastrull koka upp, tillsätt buljongen samt kapris och spadet. Låt koka upp och klicka i smöret. Färdigt.
  4. Koka musslorna tills de är klara. Pressa den kokta potatisen
  5. Tag varma tallrikar lägg upp torsken mitt på tallriken, häll sås över. Garnera med kräfta och musslorna samt den pressade potatisen dekorera med en dillvippa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.