Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskrygg med pepparrotskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Fisken och pepparroten kompletterar varandra bra. Jag brukar oftast servera potatismos till.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Häll vinet i en ugnsfast form. Salta fisken med ca 1 tsk salt och lägg i ugnsformen. Ugnsbaka i ca 15 min, tills den är färdig men inte torr. Riv under tiden pepparroten fint och blanda den med crème fraiche och citronsaft. Smaka av med ½-1 tsk salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.