Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskrygg med prästostpuré, stekta kantareller och pepparrotscrème

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Det kan ta lite tid att göra denna rätt, men resultatet är himmelskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vatten och salt och dela torskfilén i fyra bitar, rimma dem i lagen i 10 minuter. Bryn torskbitarna i stekpanna på skinnsidan.
  2. Pepparrotscrème: Blanda ingredienserna till crèmen och smaka av med salt och vitpeppar. Låt den gärna dra ett par timmar före servering.
  3. Servering: Bryn kantarellerna och krydda med salt och vitpeppar. Smaksätt potatispurén med den rivna prästosten. Lägg upp torsken på tallrikar och servera med potatispurén, kantareller, pepparrotscrème och rårörda lingon.
  4. Om man vill passar det bra att servera lite rödvinssky till denna rätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.