Torta recept

Din sökning gav 17 träffar
Tortanto ( Napolitanskt påskbröd)

Receptet härstammar från Neapel. Såg på tv att Leila hade bakat en tortanto, men mitt recept skiljer sig ganska mycket, men slutresultatet ser lika ut, men smakar nog olika. Då kom jag ihåg att jag ha..Chili Relleno Torta

Trevlig och god som bufférätt med tortilliachips bredvid. Den som tycker den är för het, plockar bara undan jalapenosen)


Tortanto
Tortanto

Tortanto är ett underbart matigt bröd från Italien med mozzarella, oliver och parmaskinka. Sist jag gjorde brödet så tog jag ett helt pkt jäst och gjorde 3 stycken och lade i lite olika fyllningar ..Italienskt tortanobröd
Italienskt tortanobröd

Saftigt bröd fyllt med rökt skinka, mozzarella, soltorkade tomater och oregano. Fyll detta bröd med diverse läckerheter efter egen smak.


Torta della nonna
Torta della nonna

Som ett stort vaniljhjärta - "Torta della nonna" betyder på italienska "mormors kaka" och det finns en mängd varianter på den här kakan, inget recept är det andra likt.


Torta al caffé
Torta al caffé

Saftig och läcker italiensk tårta med en len och god kaffekräm emellan samt en kaffelag. Toppas sedan med kaffegrädde och chokladströssel.