Den här rätten kan mätta den allra hungrigaste. Dessutom är den både väldoftande och smakrik och ett nöje att tillreda.
Instruktioner
- Tillred tortellinin enligt anvisning på paketet men uteslut saltet. Häll av vattnet genom ett durkslag.
- Fräs köttfärsen i en stor, fettsnål stekpanna tills den inte längre är rosa, ca 10 minuter. Ta upp färsen med en hålslev och lägg den på hushållspapper att rinna av. Skölj ur pannan.
- Häll lite olja eller flytande margarin i pannan. Tillsätt morot, lök och vitlök och låt mjukna, ca 5 minuter, på medelvärme under omrörning.
- Häll tillbaka köttet i pannan, tillsätt svamp, rödvin, tomatpuré, oregano och peppar. Koka samman under omrörning ca 10 minuter. Häll upp tortellinin på serveringstallrikar. Skeda över såsen och strö på färskriven parmesanost. Servera genast.
Publicerat den
30 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar