Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk fylld pasta med ostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxiga pinjenötter och goda soltorkade tomater toppar denna snabba pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ostsås: Vispa ut mjöl i mjölk i en kastrull. Koka upp under omrörning och sjud på svag värme i 5 minuter. Häll i den rivna osten. Salta och peppra.
  2. Koka upp vatten i en mindre och i en större kastrull. Salta lätt. Skär broccolin i små bitar, lägg den i den mindre kastrullen och koka den ca 4 minuter. Häll av vattnet och låt ånga av.
  3. Koka tortellinin enligt anvisning på förpackningen i den större kastrullen. Häll av kokvattnet i ett durkslag.
  4. Skär tomterna i mindre bitar. Rosta pinjenötterna på medelvärme i en torr stekpanna. Passa noga så att de inte bränns.
  5. Blanda ihop tortellini, ostsås och broccoli. Strö över tomater och pinjenötter. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.