Lyxiga pinjenötter och goda soltorkade tomater toppar denna snabba pastarätt.
Instruktioner
- Ostsås:
Vispa ut mjöl i mjölk i en kastrull. Koka upp under omrörning och sjud på svag värme i 5 minuter. Häll i den rivna osten. Salta och peppra.
- Koka upp vatten i en mindre och i en större kastrull. Salta lätt. Skär broccolin i små bitar, lägg den i den mindre kastrullen och koka den ca 4 minuter. Häll av vattnet och låt ånga av.
- Koka tortellinin enligt anvisning på förpackningen i den större kastrullen. Häll av kokvattnet i ett durkslag.
- Skär tomterna i mindre bitar. Rosta pinjenötterna på medelvärme i en torr stekpanna. Passa noga så att de inte bränns.
- Blanda ihop tortellini, ostsås och broccoli. Strö över tomater och pinjenötter. Servera genast!
Publicerat den
24 januari 2015
Liknande recept
Skriv kommentar