Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortellini i basilika och spenatsås

 
Skriv ut

Fyllda tortellini serverade med en grön sås. Om grundsåsen är klar behövs inte många moment för att laga till den här smakrika rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Hacka basilikan grovt och ansa spenaten, skär bort grova stammar och hacka bladen grovt.
  2. Béchamelsås: Koka upp mjölken i en kastrull. Smält smöret i en annan stor kastrull, blanda ner vetemjölet och vispa till en jämn redning.
  3. Stäng av plattan och låt det dra ett par minuter, rör då och då så att det inte blir brunt eller bränner fast. Tillsätt mjölken under omrörning, krydda med salt och peppar. Låt såsen småkoka 10–15 minuter.
  4. Lägg i spenat och basilikan i béchamelsåsen och servera den till den nykokta tortellinin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.