Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festernas dip sås no1

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag föredrar att dippa tacochips än tex estrella chips, hoppas detta receptet faller er i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda gräddost, surgrädde, chilipulver, kummin och mald spansk peppar i en stor skål tills den är väl blandad. Rör i salsa.
  2. Sprid dipsås på ett salladstäckt serveringsfat, 25 cm i diameter.
  3. Lägg på cheddarost, den lämpliga osten, tomater, färska lökar, mogna oliver, gröna oliver. Servera med tortillachips och övriga chips.
  4. Ett litet råd!! ska man ha många gäster, så är det bäst att laga dubbelt av denna underbart goda rätt. För den kommer att försvinna fort från bordet när gästerna fått hugga in på denna smakrika dip.
  5. Buon Apetito!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Skinshelter 30 augusti 2009

    Det där låter underbart gott, jag är galen i dip. Måste verkligen prova det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.