- Serverar: 10 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Jag föredrar att dippa tacochips än tex estrella chips, hoppas detta receptet faller er i smaken.
Instruktioner
- Blanda gräddost, surgrädde, chilipulver, kummin och mald spansk peppar i en stor skål tills den är väl blandad. Rör i salsa.
- Sprid dipsås på ett salladstäckt serveringsfat, 25 cm i diameter.
- Lägg på cheddarost, den lämpliga osten, tomater, färska lökar, mogna oliver, gröna oliver. Servera med tortillachips och övriga chips.
- Ett litet råd!! ska man ha många gäster, så är det bäst att laga dubbelt av denna underbart goda rätt. För den kommer att försvinna fort från bordet när gästerna fått hugga in på denna smakrika dip.
- Buon Apetito!!
Publicerat den
29 juli 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det där låter underbart gott, jag är galen i dip. Måste verkligen prova det.