Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortilla med potatis- och ostfyllning

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Jättegott till kött. Enkelt att göra på sommaren då man grillar. Fungerar att göra på spisen också. Kasta inte de bitar som blir över utan de är lika goda kalla. Kan användas som snacks också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och finhacka chilifrukten. Skala och finhacka lökarna. Riv potatisen grovt. Finhacka persiljan.
  2. Blanda samtliga ingredienser till en fast smet. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred ena halvan av tortillabröden med fyllning. Vik över den andra halvan. Lägg de fyllda bröden i en plastpåse och förvara i kylskåpet om de inte ska användas på en gång. Rosta på grillen någon minut på varje sida vid serveringstillfället. Har man inte grillen tillgänglig så värmer man dem i en stekpanna eller lägger dem i en form i ugnen några minuter i 250 grader tills osten har smält.
  4. Skär i lagom stora tårtbitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.