Den här rätten smakar gott varm, ljummen och kallt.
Tortillan blir bäst om den steks i två stekpannor och att äggen ska stadga sig men ytan ska fortfarande vara krämig på ytan.
360 kalorier per portion
Instruktioner
- Skala och strimla löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan.
Skala och skär potatisen i tärningar. Hacka hälften av basilika bladen grovt.
Vispa ägg, ost, ½ tsk salt och 1 krm peppar samt vatten med en gaffel så att det blandas väl.
- Stek först lök och paprika i oljan, lägg i potatistärningarna att fräsa med. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar och strö över basilikan.
Lyft upp hälften av grönsakerna.
- Häll ner äggsmeten i pannan, lyft tortillan så att lös smet kan rinna ner och stelna. Tortillan är färdig när den stadgat sig men fortfarande är krämig på ytan.
Strö över resten av grönsakerna.
Garnera med basilika bladen.
Publicerat den
21 februari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar