Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortilla med rucolapesto och löjrom

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En klassisk omelett tapas som serveras med lite generösare bitar med en lyxig klick rom på toppen. 236 kalorier per portion 14 g fett 13 g protein 15 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatis och lök, fräs dem i smör och olja ca 5 minuter i en släpplättpanna. Knäck äggen i en bunke, vispa lätt och tillsätt i pannan.
  2. Salta och peppra och låt steka på svag värme ca 20 minuter. Pressa ihop tortillan under stekningen med en stekspade. Vänd tortillan med hjälp av ett lock eller en tallrik när den är som en kaka, stek ytterligare 10 minuter, låt vila inplastad på tallrik.
  3. Kör samtliga ingredienser till rucolapeston i en blender eller mixa med en stavmixer. Skär upp tortillan och servera med en klick löjrom och ruccolapesto.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.