- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En improviserad "paj". Fyllningen blev supergod och kan säkert användas till annat. Gott med grönsaker i fyllningen.
Instruktioner
- Hacka purjolök, lök och paprika fint. Skala och riv morötterna och skiva champinjonerna.
- Skär kycklingen i ganska små bitar och stek dem i en stekpanna. Putta ut kycklingen mot kanterna och lägg i purjolök, lök, paprika och champinjoner. Låt det bli lite mjukt innan du blandar ihop det med kycklingen.
- Blanda ner morötterna och tillsätt salsa och tandoori. När morötterna mjuknat klicka i philadelphia och creme fraiche - låt gegga ihop. Tillsätt eventuellt milda mat om röran är för tjock, jag tror jag hade i ca 1 dl. Salta, peppra och krydda efter smak.
- Tryck ner en tortilla i botten på en form med avtagbara kanter. Det gör inget om det inte passar perfekt. Klicka i röran och bred ut den mot kanterna. Tryck på en tortilla som lock och strö lite ost på. Grädda i 225 grader i ca 10 minuter.
Publicerat den
4 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar