Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Vet inte vad jag ska kalla dessa egentligen, de är iaf väldigt goda, och enkla att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka riset.
  2. Strimla köttet i ganska tunna bitar och stek i en ganska stor stekpanna med höga kanter. Salta och peppra. Om man gör på fläskkotlett kan det vara bra att köttet får koka lite så när alla bitar har fått färg kan man ha på lite vatten och låta det koka ett tag.
  3. Hacka löken och blanda med köttet. Strimla paprikorna och blanda i. Ha på soja. Blanda i creme fraiche och lite mer än halva burken med tacosås. Låt det koka ihop lite och smaka av. Ha i en buljongtärning om det behövs. Jag brukar ta grönsaksbuljong.
  4. Blanda riset i stekpannan, och fördela fyllningen som en sträng i mitten på tortillabröden. Rulla ihop dem och lägg dem på en plåt med öppningen neråt. Häll tacosåsen som är över, på rullarna och strö på riven ost. Ställ in i ugnen tills osten smält, ca 5 minuter. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Steinlager 17 oktober 2008

    Det låter som en smarrig variant på enchiladas det där! Fast "rullar" funkar ju det med :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.