Bästa fredagsmiddagen med lite kalla Coronas till!
Med detta recept fyller du en ugnsplåt, middag till ca 6-8 pers alt så räcker det till lunchlådor ett par dagar!
Jag föredrar mina enchiladas med köttfärs men det bästa är ju att man kan variera med kyckling, vegetariska alternativ etc.
Instruktioner
- Stek köttfärsen och även champinjoner om du gillar det, med enchiladakryddan. Blanda keso med halva mängden creme fraiche och salsasås. Hacka oliverna och jalapenos, ha i dom i kesoröran, samt ena ostpåsen.
- Fyll tortillabröden med röran, rulla ihop och "fäst" ev med en tandpetare. När "rullarna" ligger på plåten häller du över den resterande creme fraiche och salsasås-blandningen. Avsluta med att strö över den andra ostpåsen.
- Grädda i ugnen ca 15 minuter eller tills osten är smält och dom fått fin färg.
- Servera med sallad gjord på hackad isbergssallad, rödlök, tomat, avokado, majs och gurka. Dressing, tex: en halv pressad citron, vinäger och örtsalt. Drick förslagsvis kalla Coronas med lime till, supergott!
Publicerat den
5 mars 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergott och enkelt att göra!