Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tortillasbröd varvat med fyllning av kyckling, bacon, creame fraishe, philadelfiaost och tacosås.

Ingredienser

Instruktioner

1. Fyllning: Rensa kycklingen och skär i små bitar. 2. Skär bacon i små bitar och fräs dem i stekpanna. Låt rinna av på papper. 3. Blanda creame fraishen, philadelphiaosten och tacosåsen. Tillsätt kyckling och bacon, rör om. 4. Tårtan: Gör två tårtor med 4-5 tortillasbröd på varje. Börja med att lägga 2 bröd på en ugnsplåt, lägg på lite av fyllningen på båda. Lägg ett till bröd ovan på fyllningen , upprepa och avsluta med ett bröd. 5. Stö riven ost på det översta brödet. 6. Grädda i 200 grader i ca. 15-20 tills tårtorna är genomvarma och osten smält. 7. VARIATION: Du kan använda köttfärsfyllning med tacokryddning i stället för kyckling. 8. TIPS! Denna fyllning är även god i dubbla varma mackor gräddade i smörgåsjärn, gärna över öppen eld. 2 franskskivor med fyllning emmelan. Perfekt till picnic eller skoterturen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sebbemorsa 27 mars 2009

    Jättegod, hela familjen gillade den. Jag gjorde ett litet tillägg och hade i purjolök. blev lyckat.

  • telefon56 26 maj 2010

    Vad god, anände köttfärsfyllning istället för kyckling. Ska bjuda på denna till dom som inte gillar vanlig smörgåstårta på studenten. Äntligen hittade jag något som går hem hos min kräsne son

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.