Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburritos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Citronpeppar är en blandning där även salt ingår, så inget extra salt behövs

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj en lime noga i ljummet vatten. Riv av skalet och pressa ur saften, Mät till ca 2 msk. Blanda yoghurt med limeskal.
  2. Skär bort skinnet från laxen och skär den i ca 3 x 3 cm stora kuber. Halstra fiskbitarna runt om i en släpplätt-panna. Krydda med med citronpeppar och ringla över limesaft. Efterstek under lock ca 1 minut.
  3. Blanda majs och chili i en skål. Vänd ner laxbitar och koriander. Servera fisken i tortillabröd med yoghurtsås och lime skuren i skivor.
  4. Tips: servera gärna en texmex-salsa till. Det finns flera sorter med olika styrka i smaken.
  5. Ca 600 kcal per portion: 25 g fett 33 g protein 59 g kolhydrater

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.