Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enchiladas med spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lätt och gott tilltugg!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250º.
  2. Tina spenaten i mikro eller i en kastrull. Skala och hacka löken och vitlöken. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken ett par minuter. Rör i spenaten och låt den fräsa med tills den är varm. Salta och peppra.
  3. Fördela spenaten och fetaosten på tortillabröden. Rulla ihop. Skär dem i fyra delar. Ställ dem på högkant i en ugnssäker form eller aluminiumform. Strö över den rivna osten. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.