Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortillabröd

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 18 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Av detta recept blir det ganska många bröd, så passa på att frysa in!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ut äggen med lite av vattnet. Tillsätt sedan resten av vattnet och de övriga ingredienserna. Låt stå 10 - 15 minuter för att svälla. Stek i pannkakslaggen (eller i stekpannan om du inte har någon lagg) UTAN FETT. Om din platta är graderad till 6, så prova att köra på 4:an - det funkar för mig. Vid gradering till 12 - kör på 8:an.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Ving08 15 januari 2010

    Ska det vara majsmjöl eller maizena? Det är absolut inte samma sak ! Majsmjöl är mjöl av majs vilket kan användas i matlagning och bak. Ska inte förväxlas med Maizena vilket är majsstärkelse.

  • tintin76 7 oktober 2011

    Provade med maizena och det funkade kanonbra! Goda till köttgryta och vad du vill!

  • tintin76 9 oktober 2011

    Gjorde bröden dagen innan en fest och frös dom över natten. De blev ännu godare dagen efter! Smidigt att göra precis som pannkakor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.