Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortillapanerad torsk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Torsk med knaprig yta som serveras med salsasås och ris eller kokt potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till såsen och rör den slät. Ställ kallt tills den ska serveras.
  2. Tina fisken om den är fryst. Kör tortillachips i matberedare eller med en mixerstav så det blir finfördelat. Torka av fiskfiléerna och krydda runtom med salt och peppar.
  3. Panera fisken i mjöl, doppa därefter i ägg och sist i tortillakrosset.
  4. Stek fisken i rikligt med smör tills den är gyllenbrun.
  5. Servera fisken med salsasås och ris eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.