Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortillapizza med kantareller och parmaskinka

 
Skriv ut

Den här pizzan har gjort succé hos oss, passar även som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kantarellerna och schalottenlöken. Bred på färskosten på tortillabröden, lägg på kantarellerna. Strö över rivna osten och grädda i ugnen på 200 grader cirka åtta minuter.
  2. Dela tortillan i trekanter och lägg på en skiva parmaskinka på varje pizzaslice. Servera gärna med plocksallad och några små kvisttomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.