Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortillasnittar med chevre och pepparotssmak.

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och passar bra som buffémat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skiva tunna ostskivor. Tag två stycken runda tortillabröd och bred ett lager med Philadelphiaost på ena sidan av båda bröden. Alltså, varje bröd har en sida med philadelphiaost.
  2. Lägg ut ostskivor på ena brödet så att det täcks i ett jämnt lager. Lägg inte för långt ut i kanterna för då rinner osten ut. Lägg på andra brödet på osten och tryck till och jämna till kanter. Gör likadant med resten av bröden.
  3. Lägg ut på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i mitten av ugnen på 200 grader tills du ser att chevreosten har smällt.
  4. Tag ut och låt svalna av. Tag sedan en kniv eller pizza-slicer och skär till tårtbitar och servera kalla som plockmat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.