Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortillawraps

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanon att ta med ut på picnicen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen i olivolja. Finfördela med en gaffel. Lägg över den på ett fat när den fått färg.
  2. Skala och finhacka löken. Bryn den med tomatpurén i lite olivolja.
  3. Häll av all eventuell vätska från färsen och lägg tillbaka den i stekpannan. Tillsätt resten av ingredienserna. Blanda och stek väl i cirka 5 minuter. Färsen ska vara ganska torr så de fyllda rullarna inte ska bli degiga.
  4. Fyll wrapsen och slå in dem i smörgåspapper. Ta med tillbehören i små burkar vid sidan om eller lägg på dem i wrapsen med en gång.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.