Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscabitar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30-40 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott i långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Tillsätt mjölk, mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Det smälta margarinet tillsättes sist.
  2. Bred ut smeten i smord bröad långpanna.
  3. Grädda i 225* ca 10 min.
  4. Blanda allt till glasyren i en kastrull. Låt koka i 20 min.
  5. Glasyren: Blanda allt i en kastrull och låt det koka i 20 min. Bred på den varma kakan och grädda vidare tills glasyren bubblar och fått färg.
  6. Skär i lämpliga bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kekke46 21 september 2010

    Har gjort dina Toscabitar idag jag har en stor långpanna så jag dubblade kakan. Otrolig god och saftig garaterat den kommer jag att göra flera gånger. Blir en femma av mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.