Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscaflarn

 
Skriv ut

Bjud kakorna dubbla med läcker smörkräm emellan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175°
  2. Hacka nötterna. Lägg havregrynen i en skål. Smält matfettet och häll det över grynen.
  3. Blanda samman mjölet med nötter och bakpulver. Rör ner det i grynblandningen tillsammans med socker, sirap och grädde. Rör till en jämn smet.
  4. Lägg knappt teskedsstora klickar av smeten med stora mellanrum på bakpappersklädda plåtar. Grädda mitt i ugnen ca 8 minuter eller tills kakorna har fått lite färg. Låt kakorna svalna lite innan de lossas och får kallna.
  5. Rör samman matfett, florsocker och kakao till smörkrämen. Smaksätt med konjak. Lägg ihop kakorna två och två med smörkräm emellan strax före servering. Ringla över lite smält choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.