Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscakaka med rabarber

 
Skriv ut

Jättegod toscakaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt smält, avsvalnat margarin. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker, och rör ner det i smeten.
  3. Häll i form och strö över rabarberskivor. Grädda långt ner i ugnen i ca 20 minuter.
  4. Gör under tiden glasyren: Lägg alla ingredienser i en kastrull och koka upp under omrörning. Häll toscaglasyren över kakan och grädda ytterligare 10 minuter.
  5. Servera med vaniljsås, vaniljvisp, glass eller bara som den är.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.