Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta ai Funghi alla Toscana

 
  • Serverar: 3-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Parmesan, svamp och pancetta skapar en härlig pasta med rötterna i Toscana. Lättlagat och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att steka den hackade pancettan på mellansvag värme tills den är krispig. Lägg på hushållspapper. Stek svampen i smör med salt, peppar och timjan. Slå på buljongen och koka ihop i ca 5 min. Koka pastan i rikligt med välsaltat vatten tills den är al dente. Klicka i smöret i buljongen och koka upp. Vänd i pastan och tillsätt persilja. Avsluta med parmesan och pancettan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.