Toscapäron

En lättlagad efterrätt som serveras med glass eller grädde.

Betyg (3 röster)
Antal personer
3-4
Toscapäron

Ingredienser

Päron från burk eller färska päron
1 dl sötmandel
1 dl socker
50 gram smör
1 msk vetemjöl
1 msk mjölk

Gör så här

Blanda socker, smör, vetemjöl och mjölk, kokas upp under omrörning.
Skålla o flaga sötmandeln.

Om man använder färska päron förväll dem i så fall i socker.

Häll smeten över päronen i en ugnsäker form 225 grader
i 10 minuter.

Gott att servera glass eller grädde till päronen.
Visningar:
5838
Sparat:
124

LIKNANDE RECEPT

Toscapäron recept
Toscapäron med ..
av tina62
över 2 månader
Toscaäpplen ell
över 2 månader
Toscapäron
över 2 månader
Toscapäron
över 2 månader
Toscapäron
av Malle47
över 2 månader
Toscapäron med
av MrsC
över 2 månader