Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscapäron

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Till efterrätt vid söndagsmiddagen kanske?

Ingredienser

Instruktioner

Blanda matfett, socker, nötter, mjölk och vetemjöl i en kastrull. Låt smälta ihop på svag värme under omrörning. Skala, dela och kärna ur päronen och lägg i en form. Fördela toscasmeten över och gratinera i 200° cirka 10 min tills de fått färg. Servera med grädde smaksatt med rivet citronskal.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ramona78 8 januari 2011

    Jättegod efterrätt!

  • Annafbg 6 mars 2011

    God och lättlagad klassiker! Tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.