Toscapaj

Prova Cane syrup i knapriga kakor till fikat , i kolatårtan på födelsedagen eller att spritsa som sås över efterrätten.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: paj
Betyg (0 röster)
Antal personer
Ca 10 bita
Toscapaj

Gör så här

Degen:
Arbeta samman alla ingredienserna.
Tryck ut degen i en pajform, 25 cm i diameter.
Ställ i kylskåp i 30 minuter.

Sätt ugnen på 200°.
Förgrädda skalet i 10 minuter.

Fyllningen:
Skala och kärna ur frukten. Skär frukten i bitar och lägg dessa i en kastrull tillsammans med sirap, vatten och potatismjöl. Värm tills frukten mjuknat något. Lägg frukten i pajskalet.

Smeten:
Blanda samman ingredienserna till toscasmeten i en kastrull och sjud under omrörning tills det tjocknat. Bred smeten över frukten.

Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 15 minuter, tills toscan har blivit gyllenbrun.

Serveras ljummen med lite vaniljsås eller vaniljglass.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Smör, Vetemjöl, cane syrup, Vaniljsocker, Frukt, cane syrup, Vatten, Potatismjöl, Smör eller margarin, Mandel, cane syrup/rörsocker sirap (dansukker), Vetemjöl, Mjölk
Visningar:
9389
Sparat:
199

LIKNANDE RECEPT

Toscapaj recept
Toscapaj med äp..
över 2 månader
Toscapaj med sv
av zonale
över 2 månader
Toscapaj med ha
över 2 månader
Toscapaj med pä
av mavve
över 2 månader
Toscapaj med fr
av UllaC
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.