Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscarutor toppade med valnötter och honung

 
Skriv ut

Jag älskar snabba och goda efterrätter och desserter - här har du en!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Skär sockerkakan i 12 skivor som sen delas så det blir 24 bitar.
  3. Dela granatäpplena och pilla ut kärnorna mellan de tunna hinnorna.
  4. Rosta valnötterna i en torr stekpanna tills de får fin färg.
  5. Smält smöret med socker och honung. Tillsätt mjöl och valnötter. Låt puttra ihop ca 1 min.
  6. Fördela fyllningen på kakbitarna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  7. Grädda i övre delen av ugnen ca 10 min eller tills kakan fått fin färg. Låt svalna något och strö över granatäpplekärnorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.