Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscasnäckor

 
Skriv ut

Underbart!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela smöret i 6 dl av mjölet. Rör ut jästen i lite av den kalla mjölken. Blanda ner jästen, resten av den kalla mjölken och sockret i smör- och mjölblandningen. Arbeta samman och tillsätt ev lite mer mjöl.
  2. Ta upp degen på mjölat bakbord. Kavla till en avlång fyrkant, ca 1 cm tjock. Rör samman smör och socker till fyllningen och bred ut på degen. Rulla ihop. Skär längden i ca 24 bitar. Lägg i pappersformar på plåt. Låt bullarna jäsa, ca 1 tim.
  3. Blanda ingredienserna till glasyren i en liten tjockbottnad kastrull. Grädda bullarna i 250°, 3-4 min. Låt glasyren koka upp och fördela den på bullarna. Grädda ytterligare 3-4 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.