Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toves enkla fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Från nyhetsmorgon och verkar jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen mjuk i saltat vatten.
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Skala och strimla löken och fräs i 1 msk smör ca 5 minuter tills den är mjuk.
  4. Tillsätt grädde och bladspenat. Låt spenaten ånga på låg värme tills den är mjuk.
  5. Skär torsken i bitar och lägg i en ugnsform. Krydda med salt och peppar. Riv över pepparrot och strö över osten.
  6. Häll på grädde lök och spenat.
  7. Häll av potatisen och stompa tillsammans med 2 msk smör. Krydda med salt och peppar.
  8. Täck formen med potatisstompet och ringla olja på toppen.
  9. Gratinera i mitten av ugnen ca 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.