Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tranbärssås

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till lamm och vilt.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa och skölj bären. Koka upp bär och vatten i en gryta. Låt koka ca 10 minuter på svag värme utan lock. Tillsätt socker och citronsaft. Koka såsen i ytterligare 6-8 minuter. Skumma väl. Häll upp såsen på varma, väl rengjorda glas. Låt såsen svalna. Bind sedan över glasen och förvara dem kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.