Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trattkantarellsoppa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Glöm inte ädelosten, det är den som gör susen!

Ingredienser

Instruktioner

Stek ihop trattkantareller, smör och mjöl, tillsätt de övriga ingredienserna och låt puttra i ca 30-40 minuter

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • frucaos 4 oktober 2008

    God soppa. Ser nu att jag glömde cayennepepparn - det ska jag inte göra nästa gång! Tyckte att ädelosten försvann spårlöst, det var lite synd.

  • Hallonfreak 30 september 2011

    Supergod soppa!!!! Jag var tveksam när jag läste receptet :) Men slog till i alla fall. Eftersom jag håller igen på kalorierna så bytte jag ut mjölet och grädden till Philadelfia 5 % som jag rörde ner precis innan serveringen. Sen tog jag bara hälften av vattnet. Och körde ett par varv med mixerstaven så jag fick både små bitar och hela svampar. Vi har precis ätit och både maken och jag var lyriska!!!! Tack snälla för superrecept!

  • LottaNorling 15 oktober 2012

    Mums!! Kan inte säga annat:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.