Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trumpetsvampsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den rikliga svampskörden inspirerar till en mustig svampsoppa med smak av konjak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och ansa svampen. Skala och finhacka löken. Fräs svamp och lök i smöret tillsammans med tomatpurén på medelstark värme tills vätskan kokat in.
  2. Tillsätt grädde och vatten och smula i buljongtärningarna. Låt koka utan lock ca 10 min.
  3. Mixa soppan slät med mixerstav. Smaka av med konjak, salt och peppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.