Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tryffelvänd kålrabbi och polkarödbeta med shiso

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Shiso är röd krassesort som finns att beställa i välsorterade grönsakshallar. Om du inte får tag i polkabetorna kan du ta rödbetor men de färgar salladen. Tryffelolja varierar mycket i smakstyrka så prova dig fram. Smaka även på salladen när den stått en stund i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär kålrabbi och polkarödbetor i stavar. Koka upp dem var för sig i lättsaltat vatten ca 2 minuter. Häll av vattnet, Låt grönsakerna rinna av ordentligt och lägg dem i en skål.
  2. Häll på olivolja och smaka av med tryffelolja. Strö på flingsalt och peppar.
  3. Garnera med shiso.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.