Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tsatsiki med forellrom

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Den klassiska Tsatsikin i all ära, men här får den en god touch av forellrom och dill!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj gurkan och skala den lite slarvigt. Riv den på den grova sidan av rivjärnet. Salta och låt vätskan rinna av en stund i ett durkslag.
  2. Blanda gurka med finhackad vitlök och yoghurt. Lägg upp i skålar och dekorera med finklippt dill och forellrom.
  3. Blanda eventuellt forellrom och finklippt dill i såsen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.