Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tuff kyckling i lyxförpackning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smördegsinbakad kyckling med ört och färskostfyllning. kommer från TV programmet halv åtta hos mig

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Marinera kycklingen och ställ in i ugnen i cirka 30 minuter. 220 grader
  2. 2. Skär upp och stek gul lök.
  3. 3. Skär kycklingen i fina skivor blanda kycklingen med löken, låt svalna.
  4. 4. Blanda färskosten med crème fraichen och krydda efter smak.
  5. 5. Rulla ut smördegen och skär kvadratformade rutor, ganska stora.
  6. 6. Lägg kyckling i botten, ostblandningen över och 1-2 delade körsbärstomater över.
  7. 7. Förslut smördegspaketet genom att dra alla hörn mot mitten till ett fint paket.
  8. 8. In i ugnen på 220 grader i cirka 15 minuter, vakta hela tiden & ta ut när paketen är gyllenbruna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.