- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Smördegsinbakad kyckling med ört och färskostfyllning. kommer från TV programmet halv åtta hos mig
Instruktioner
- 1. Marinera kycklingen och ställ in i ugnen i cirka 30 minuter. 220 grader
- 2. Skär upp och stek gul lök.
- 3. Skär kycklingen i fina skivor blanda kycklingen med löken, låt svalna.
- 4. Blanda färskosten med crème fraichen och krydda efter smak.
- 5. Rulla ut smördegen och skär kvadratformade rutor, ganska stora.
- 6. Lägg kyckling i botten, ostblandningen över och 1-2 delade körsbärstomater över.
- 7. Förslut smördegspaketet genom att dra alla hörn mot mitten till ett fint paket.
- 8. In i ugnen på 220 grader i cirka 15 minuter, vakta hela tiden & ta ut när paketen är gyllenbruna.
Publicerat den
16 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar