Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunna pannkakor med ost och nötfyllning (från Ungern)

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En söt och samtidigt frisk efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl,salt, äggen + äggulan, socker, samt ca 1 dl av mjölken i en skål. Tillsätt resten av mjölken lite i sänder till en slät smet. Smält och tillsätt margarinet. Rör ut keson med gräddfil och blanda med socker, salt, russin, citronskal och nötter. Grädda stora tunna pannkakor, lägg på en sked av fyllningen och vik pannkakorna i 4 delar. Serveras varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.