Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunna revebnsspjäll

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Revbensspjäll med klyftpotatis och kall yoghurtsås med röd curry.

Ingredienser

Instruktioner

Salta och krydda revbensspjällen, avsluta med att ringla över honung. baka i 200 graders ugn c a 40 minuter. Skala och klyfta potatisen och skär den i klyftor. Lägg den i en ugnsfast form och låt stå i ugnen, under långpannan med spjällen. De tar ungefär lika lång tid. Rör om potatisen och vänd på spjällen efter halva tiden. Servera revbensspjällen med klyftpotatis, brysselkål och en kall joghurtsås med röd currypasta,

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.