Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunna russinkakor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smälter i munnen!

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 175° Blanda allt utom russinen till en jämn deg, gärna i matberedare. Till sist knådar du in russinen för hand. Lägg degen i plast och låt den vila i kylskåp någon timme. Dela degen i 20 bitar, rulla och platta till dem lite. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 10-15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Mikaela1985 25 april 2010

    Goda kakor som jag gjort massor av gånger. Brukar låta bli att platta till bollarna, tycker dom blir bättre då :)

  • marstersfan 28 mars 2011

    kommer att testa denna i framtiden. Undrar om man kan använda flytande margarin eller fast, rumstempererat... ^^ Tack på förhand

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.