Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödskorgar med räkor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god förrätt som går snabbt att fixa till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp ut 4 cirklar ca 16 cm i diam av mjukt tunnbröd. Värm i 175grader någon minut tills de känns mjuka. Tryck till dem över ett kraftigare glas, forma till en skål. Låt dem svalna på ett galler.
  2. Strimla isbergssallad och tärna gurka fint. Vid servering, varva sallad, gurka o skagenröra i tunnbrödskorgarna. Toppa med räkor, garnera med dill citron

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Evasirilinnea 10 januari 2009

    Hej Mallin! Jag gjorde de till Nyår! Lite svårt att få deatt bli korgar, jag satte ett gummiband om glaset, jag gjorde kanske fel jag värmde de i Mickron! Annars var det jättegott Hälsningar Eva

  • lenabet 30 december 2010

    Jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.