Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödsrullar med renstek och pepparrotsfraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Liten fräschig förrätt eller till julbordet och nyårsbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva rosésalladen tunt.
  2. Blanda crème fraiche med riven pepparrot och citronsaft.Tillsätt rosépeppar.
  3. Fördela renstek, sallad och pepparrotsfraiche på tunnbröden. Rulla ihop och skär i ca 3 cm stora bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva23 4 september 2016

    Låter jättegott, men rosépepparn, inte är det väl hel peppar? Krossad, eller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.