Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödsrullar med lax och wasabi

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ingick i dottern Sofias studentbuffé. Vi bjöd på Fläderbål och som tilltugg tunnbrödsrullar med lax, katrinplommon med bacon. Buffématen var rosmarinmarinerad fläskfilé, citrusinkokt lax, försommarpotatis, rostad grönsakssallad, färskost, och citron & jordgubbstårta. Kan förberedas dagen innan!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färskost och wasabi/pepparrot. Bred ett tjockt lager färskost på tunnbrödet. Fördela laxskivorna. Strö över finhackad gräslök/dill. Rulla ihop från långsidan och slå in i plastfolie. Låt ligga i kylen ett par timmar, gärna över natten. Skiva i 2 cm tjocka skivor strax före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.