Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödsrullar med skinka och ost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegoda! Lättgjorda till fredagskvällen, när man inte har så mycket ork kvar. Ungarna älskar dom! Även goda att äta kalla dan efter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Bred smör på tunnbröden, därefter ett tunt lager senap.
  3. Riv osten (ej för stark), skär skinkan i bitar, hacka löken. Blanda ost, skinka , lök i en bunke och rör om.
  4. Fördela blandningen på tunnbröden och rulla ihop, Lägg i ugnsfast form, tätt tillsammans.
  5. Gratinera tills osten smält ca 20 min.
  6. Servera med tomater och gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.