Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Underbart goda tunnbrödssnittar. Passar utmärkt på buffén, som förrätt eller som tilltugg vid kräftskivan.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka rödlök & dill. Låt kräftstjärtarna rinna av & hacka i lite mindre bitar. Rör ihop med Ph-osten. Bred lite margarin på varje tunnbröd & fördela sedan röran på dom. Rulla ihop & låt gärna ligga i kylskåpet inlindade i folie en stund innan du skär upp & serverar dem.

Kommentarer (2)

  • bjboman 25 december 2014

    Supergoda rullar, vi hade som förrätt!

  • Eva 28 december 2017

    hej!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.