Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödssnittar med saltrullle och pepparot

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Festligt och gott. Vill man ha det ytterligare matigare kan man servera lite soppa, såsom rödbetssoppa eller mototssoppa, bredvid i glas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka saltköttet fint och blanda det med Philadelphiaosten, pepparroten och gräslöken. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
  2. Fördela på tunnbröden och bred ut jämt, rulla ihop från långsidan. Skär i 3 cm-bitar och lägg upp snyggt på fat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.